Magnetne testne palice

Magnetna testna palica služi za testiranje, ali material vsebuje kovinsko-magnetno umazanijo. Vgrajene ima zelo močne neodimskime magnete NdFeB.

Raziskava

Teleskopski rotacijski magnetni separator

Rotacijski separator je predviden za ločevanje umazanije težje predirnih zmesi s slabšimi sipljivimi lastnostmi in večjo zrnatostjo materiala. Magnetne cevi se v teku separacije tekoče vrtijo.

Pohištveni vratni magneti

Pohištveni vratni magnetiPohištveni vratni magnetiPohištveni vratni magneti so predvideni za pritrditev vrat pohištva. Uporaba le-teh je široka. Vratni magneti so sestavljeni iz plastičnega ohišja in feritnega magneta. Pri pravokotnih vratnih magnetih je sestavni del tudi jeklena "protiplošča".

Nudimo dve obliki vratnih magnetov

  • pohištveni vratni magnet okrogel – premer 12 mm, rjava barva
  • pohištveni vratni magnet pravokoten – bel

Najmočnejši vratni magnet v naši ponudbi!

Zelo močen okrogel vratni magnet Zelo močen okrogel vratni magnet z neodimskim magnetom. Njegova moč vas bo prijetno presenetila!

Magnet s pomočjo dveh vijakov pritrdite v okvir vratc, na katerih mora biti nameščeno kovinski nasprotni del.

Pohištveni vratni magnetiPrednost tega tipa vratnega magneta je možnost dodatne višinske nastavitve. Zaradi tega enostavno nastavite njegovo pozicijo in s tem dosežete to, da boste zaprli tudi ne popolnoma ravna vratca.

Omarni vpenjalni magnet

Omarni vpenjalni magnetPrednost tega  magneta je, da ne moti profil vrat. Magnet in njegov nasprotni kos je zapuščen neposredno v les. Oba dela morata biti točno nasproti.

Odprtina za magnet mora biti premera 15 mm in globine 5 mm.

On-line prodaja magnetov

V naši e-trgovini zagotovo izberete

Kupi vratni magneti