Certifikati

Certifikat ISO 9001:2008

Certifikat ISO 9001:2008Menimo, da imajo le kakovostno obdelani izdelki iz prvovrstnih materialov v današnjem svetu možnost uspeti. Zato smo 10. avgusta 2006 postali lastniki certifikata ISO 9001, torej vam lahko zagotovimo, da naši izdelki izpolnjujejo zahteve najvišje kakovosti, proizvedeni so na čistem delovnem mestu s strani usposobljenega osebja po enotni dokumentaciji.

 

 

Certifikat Strojniške testne ustanove v Brnu

Certifikat Strojniške testne ustanove v Brnu Naši bremenski magneti so testirani pri Strojniški testni ustanovi v Brnu. Vsak magnet pred prodajo individualno testiramo in dobavljamo skupaj s certifikatom z navedeno nosilnostjo. Vsak bremenski magnet izpolnjuje zahteve direktive Evropskega parlamenta in Sveta 2006/42/ES.

Testni zapisnik

TTestni zapisnikK vsakemu magnetnemu separatorju dobavljamo tudi tesni zapisnik, ki potrjuje, da je separator opravil preizkus magnetne indukcije in ločilni preizkus z navedenim rezultatom. Preizkus magnetne indukcije izvajamo z gaussmetrom, ločilni preizkus izvajamo na testni napravi TZM2 po metodi, opisani v zapisniku.

 

 

Obnašamo se ekološko

Obnašamo se ekološkoPovezani smo v sistemu EKO-KOM in izpolnjujemo zakonsko dolžnost zbiranja in uporabe odpadkov iz embalaže. Pazimo, da med proizvodnjo ne bi ustvarjali odvečnih snovi, ki obremenjujejo okolje.