Zakaj se splača sodelovati s podjetjem Magsy, d. o. o.

Prodajamo magnete in magnetne filtre s certifikatom kakovosti

Od 10. avgusta 2006 smo lastniki certifikata ISO 9001, zato vam lahko zagotovimo, da proizvajamo iz prvovrstnih materialov in da naši izdelki izpolnjujejo zahteve najvišje kakovosti, proizvedeni so na čistem delovnem mestu s strani usposobljenega osebja po enotni dokumentaciji.

Proizvajamo le v Češki republiki

Proizvajamo le v Češki republiki

Zanašamo se na spretnost in obrtno izurjenost svojih delavcev – obdelovalcev kovin, strugarjev, rezkarjev ali varilcev. Naše načelo je proizvajati le kakovostne proizvode, ki se lahko kosajo z drugimi in bodo služili v vaše popolno zadovoljstvo.

Imamo lastna konstrukcijski in razvojni oddelek

Menimo, da je le nenehen razvoj pravilna pot za ohranitev konkurenčnosti. Zato se lahko zanesemo na lastna konstrukcijski in razvojni oddelek, sestavljena iz izkušenih in motiviranih zaposlenih. Tako lahko pripravimo izdelke, ki izpolnjujejo vaša pričakovanja.

Imamo podružnice v evropskih državah

Da bi se prožno odzivali na vaše želje, smo postopoma odprli podružnice na Poljskem, na Slovaškem in v Bolgariji. V drugih evropskih državah imamo trgovska zastopstva.

Magnete in druge proizvode prodajamo v ves svet

Ponosni smo na to, da smo se uveljavili na tujih trgih. Sposobni smo ugoditi željam najzahtevnejših strank po svojih najboljših močeh. Hkrati je za nas dolžnost ohraniti visoko kakovost naših izdelkov.

Na trgu smo prisotni od leta 2000

Družba MAGSY, s. r. o., je bila ustanovljena leta 2000. Ustanovitelj in edini lastnik je Jiří Němeček. Iz prvotno majhnega podjetja z nekaj zaposlenimi se je razvilo stabilno uspevajoče podjetje z desetinami zaposlenih s kvalitetnim zaledjem. Od konca leta 2011 imamo sedež v novih prostorih, ki izpolnjujejo zahteve po učinkovitosti proizvodnje in udobju dela.

Obrnite se na nas

Vsaki stranki ugodimo po svojih najboljših močeh. Proizvajamo po meri po vaših potrebah.

Kontaktirajte nas