Magnetne metle s feritnimi magneti

Magnetna metla s feritnimi magneti – model 1

Magnetna metla s feritnimi magneti – model 1Magnetna metla je predvidena za zbiranje kovinske umazanije (ostružkov, žebljev, brusnega prahu). S potegom ročaja do zgornjega dela magnetne metle spodnji del razmagnetimo in kovine odpadejo. Pomemben dejavnik je hitrost čiščenja, kar vodi do prihrankov časa in povečanja produktivnosti dela.

Z uporabo magnetne metle se boste izognili vrtinčenju prahu med pometanjem, s čimer ščitite svoje zdravje in zdravje svojih zaposlenih.

Možnosti uporabe magnetne metle

Zaradi nastavljive višine tekala je možno magnetno metlo uporabiti tudi na nestrjeni površini. Zato se pogosto uporablja na primer na parkirišču, kjer reši težave z defekti na pnevmatikah. Najbolj se izkaže predvsem na zbirnih mestih kovinskih odpadkov.

Prednosti

  • enostavna uporaba
  • enostavno čiščenje
  • možnost uporabe na različnih tipih površin
  • širina magnetne površine 600 mm
  • nastavljiva višina tekala
  • prihranek prostora (snemljiv ročaj)

Animacija čiščenja

 

Magnetna metla s feritnimi magneti – model 2

Magnetna metla s feritnimi magneti – model 2Ta model magnetne metle je predviden za zbiranje magnetne umazanije v delavnicah (ostružkov, žebljev, brusnega prahu). Njegova prednost so kolesca, nameščena na zadnji strani metle. Zaradi tega je možno priti z magnetno metlo vse neposredno do stroja ali stene in čiščenje je bolj učinkovito. Samoumevnost je nastavljiva višina tekala.

Prednosti

  • možnost uporabe na slabo dostopnih mestih
  • širina magnetne površine 560 mm in 400 mm

On-line prodaja

V naši e-trgovini zagotovo izberete

Kupi magnetne metle

Preizkusi zbiranja različnega kovinskega materiala

MM 2/400
50018
Razdalja od površine
10 mm 25 mm - maksimalna višina
Dvigovani predmet Uspešnost zbiranja
pisarniška sponka (0,3 g) 100 % 100 %
jeklen ostružek (1,4 g) 100 % 100 %
lesni vijak 4x60 (2,8 g) 100 % 100 %
lesni vijak 5x80 (6 g) 100 % 100 %
podložka 5 (0,3 g) 100 % 100 %
podložka 8 (1,5 g) 100 % 100 %
podložka 10 (2,9 g) 100 % 100 %
matica M5 (1,1 g) 100 % 100 %
matica M8 (4,6 g) 100 % 100 %
matica M10 (10 g) 100 % 100 %
vijak M6x10 (4 g) 100 % 100 %
vijak M8x20 (11,8 g) 100 % 100 %
vijak M10x55 (37,4 g) 100 % 100 %

 

Povezani magnetne metle

Magnetna metla z neodimskimi magneti

Magnetne metle z neodimskimi magneti

Magnetne metle omogočajo zbiranje kovinske umazanije na tleh (ostružkov, žebljev, brusnega prahu) v delavnicah, tovarniških halah ali na parkiriščih. Zaradi nastavljive višine tekala je možno magnetno metlo uporabiti tudi na nestrjeni površini. Model z neodimskimi magneti se odlikuje po visoki učinkovitosti čiščenja.

Magnetna metla širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm se najbolj izkažejo pri čiščenju večjih površin. Z uporabo te metle boste prihranili čas, porabljen za čiščenje, in preprečili vrtinčenje prahu med pometanjem. Metla je opremljena s pomožnim stojalom, ki lajša uporabo med čiščenjem.

Magnetna metla za viličarje

Magnetne metle za viličarje

Magnetno metlo za viličarje enostavno namestite na vilice viličarja. Predvidena je predvsem za zbiranje kovinske umazanije na velikih površinah. Metla se dobro uporablja in enostavno čisti.

Magnetna metla za vlečno kljuko avtomobila

Magnetne metle za vlečno kljuko avtomobila

Magnetna metla je predvidena za zbiranje kovinske magnetne umazanije – izrazito znižanje tveganja defektov pnevmatik. Zelo enostavno se priključi na vlečno kljuko avtomobila in kovine se med vožnjo avtomatsko prijemajo.

Magnetna metla za čistilne vozičke

Magnetne metle za čistilne vozičke

Magnetno metlo za čistilne vozičke enostavno namestite na prednji ali zadnji del čistilnega vozička. Predvidena je predvsem za zbiranje kovinske umazanije na velikih površinah. Metla se dobro uporablja in enostavno čisti.

Magnetne metle za velike površine in za letališke površine

Magnetne metle za velike površine in za letališke površine

Magnetna metla je predvidena za zbiranje kovinske umazanije (ostružkov, žebljev, ščetin iz kovinskih krtač) z letaliških površin. Metlo enostavno priključite na vozilo, opremljeno s priključkom. Z uporabo magnetne metle izrazito znižate prisotnost neželenih kovinskih predmetov na letališki progi.