Magnetna metla za vlečno kljuko avtomobila

Magnetna metla za vlečno kljuko avtomobila (MM 2000 UP)

Magnetna metla za vlečno kljuko avtomobila Magnetická metla slouží ke sběru kovových magnetických nečistot - výrazné snížení rizika defektů pneumatik. Velmi jednoduše se připojí na tažné zařízení automobilu a kovy jsou při jízdě automaticky zachytávány. Výborné využití najde u silničářů při údržbě a úklidu silnic od drobných kovových předmětů. Šířka magnetické plochy je 2 000 mm, váha metly je 115 kg. S metlou se snadno manipuluje a dobře se čistí.

Risba magnetne metle

Glavne lastnosti magnetne metle

  • okvir metle je osvetljen
  • visoka učinkovitost - vgrajeni so zelo močni NdFeB magneti
  • metla je nastavljiva po višini (30 - 100 mm)
  • Vlečna kljuka za pritrditev magnetne metle• za učinkovito uporabo naj hitrost avtomobila ne preseže 25 km/h
  • višina nad voziščem do 7 cm
  • • odporna izvedba - metla je izdelana iz nerjavečega jekla
  • ni homologirana za cestni promet – lahko jo uporabljajo le subjekti izvzeti iz zakona

Vsaki stranki ugodimo po svojih najboljših močeh. Proizvajamo po meri po vaših potrebah. Pišite za ponudbo separatorja

Povezani magnetne metle

Magnetna metla s feritnimi magneti

Magnetne metle s feritnimi magneti

Magnetne metle omogočajo zbiranje kovinske umazanije na tleh (ostružkov, žebljev, brusnega prahu) v delavnicah, tovarniških halah ali na parkiriščih. Zaradi nastavljive višine tekala je možno magnetno metlo uporabiti tudi na nestrjeni površini. Model s kolesci, nameščenimi zadaj, je primeren za čiščenje neposredno pri stroju ali steni.

Magnetna metla z neodimskimi magneti

Magnetne metle z neodimskimi magneti

Magnetne metle omogočajo zbiranje kovinske umazanije na tleh (ostružkov, žebljev, brusnega prahu) v delavnicah, tovarniških halah ali na parkiriščih. Zaradi nastavljive višine tekala je možno magnetno metlo uporabiti tudi na nestrjeni površini. Model z neodimskimi magneti se odlikuje po visoki učinkovitosti čiščenja.

Magnetna metla širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm se najbolj izkažejo pri čiščenju večjih površin. Z uporabo te metle boste prihranili čas, porabljen za čiščenje, in preprečili vrtinčenje prahu med pometanjem. Metla je opremljena s pomožnim stojalom, ki lajša uporabo med čiščenjem.

Magnetna metla za viličarje

Magnetne metle za viličarje

Magnetno metlo za viličarje enostavno namestite na vilice viličarja. Predvidena je predvsem za zbiranje kovinske umazanije na velikih površinah. Metla se dobro uporablja in enostavno čisti.

Magnetna metla za čistilne vozičke

Magnetne metle za čistilne vozičke

Magnetno metlo za čistilne vozičke enostavno namestite na prednji ali zadnji del čistilnega vozička. Predvidena je predvsem za zbiranje kovinske umazanije na velikih površinah. Metla se dobro uporablja in enostavno čisti.

Magnetne metle za velike površine in za letališke površine

Magnetne metle za velike površine in za letališke površine

Magnetna metla je predvidena za zbiranje kovinske umazanije (ostružkov, žebljev, ščetin iz kovinskih krtač) z letaliških površin. Metlo enostavno priključite na vozilo, opremljeno s priključkom. Z uporabo magnetne metle izrazito znižate prisotnost neželenih kovinskih predmetov na letališki progi.