Magnetne manipulacijske palice

Magnetna manipulacijska palica MMT 20 x 6

Magnetna manipulacijska palica MMT 20 x 6Ta palica služi ne le za manipulacijo s pločevino. Poenostavi in pospeši zlaganje pločevine v stiskalnice in odstranjevanje le-te. S tem se zniža tveganje za poškodbo roke s pločevino. Hkrati se eliminira tudi vstavljanje rok pod glavo stiskalnice. Ta palica ima vgrajen zelo močen neodimski NdFeB magnet premera 20 mm.

Magnetna manipulacijska palica MMT 20 x 6Ta palica je primerna za manipulacijo z lahkimi predmeti. Za težje predmete je bolj primerna magnetna manipulacijska palica MMT 40 x 8, ki je opisana spodaj.

Magnetna manipulacijska palica MMT 40 x 8

Magnetna manipulacijska palica MMT 40 x 8Ta palica je predvsem primerna za manipulacijo z izgorki pločevine. Zaradi tega, ker ima vgrajen zelo močen magnet velike dimenzije (premer 40 mm), je možno to manipulacijsko palico uporabiti tudi za težje izdelke.

Magnetne manipulacijske palice s SmCo magneti

Magnetna manipulacijska palica MMT 40 x 8Za manipulacijo s predmeti z visoko temperaturo smo v palice vgradili temperaturno zelo odporne SmCo magnete. Ti magneti imajo skoraj primerljivo moč z NdFeB magneti, vendar je njihova temperaturna odpornost do 350 °C!

On-line prodaja manipulacijskih pripomočkov

V naši e-trgovini izberete pravo testno palico zase

Kupi magnetne palico

Drugi manipulacijski pripomočki, ki vam olajšajo delo

Magnetni kotniki

Magnetni kotniki

Magnetni kotnik prihrani čas pri varjenju različnih profilov. Uporabite ga lahko pri varjenju materiala v pravem kotu, v 45° ali v ravnini.

Ročni manipulatorji za pločevino

Ročni manipulatorji za pločevino

Ročni manipulator za pločevino lajša delo s pločevino. Pločevino lahko enostavno premikate, obračate ali z njo drugače manipulirate.

Magnetna zbirala ostružkov

Magnetna zbirala ostružkov

Ročno magnetno zbiralo ostružkov se uporablja za zbiranje kovinske umazanije v delavnicah za obdelavo kovin in v ključavničarskih delavnicah.

Magneti za v roko

Magneti za v roko

Magnet za v roko lajša delo s pločevino. Zelo dobro se obnese predvsem v stiskalnicah.

Magnetni separatorji pločevine

Magnetni separatorji pločevine

Magnetni separator pločevine je predviden za enostavno odlepljenje na kup zložene pločevine.

Magneti na palici za galvanizacije

Magneti na palici za galvanizacije

Magnet na tyči pro galvanovny a lakovny se využívá k vytahování dílců z nádrže.

Magnetni dvigovalniki

Magnetni dvigovalniki

Upogljiv magnet je namenjen za prijemanje in dvigovanje kovinskih predmetov iz sicer nedostopnih prostorov ali zakotij, npr. za pohištvom, iz cevovodov itn.

Magnetni manipulator pokrovov

Magnetni manipulator pokrovov

Manipulator priložite na rob pokrova in pokrov sprostite. Nato ga premaknete izven odprtine kanala. Primeren za vrsto aplikacij od odstranjevanja rešetk vse do težkih pokrovov.