Magnetne metle za velike površine in za letališke površine – magnetni pometači

Magnetna metla za velike površine širine 3000 mm

Magnetni pometači za letališke površineMagnetna metla je predvidena za zbiranje kovinske umazanije (ostružkov, žebljev, ščetin iz kovinskih krtač) z letaliških površin. Metlo enostavno priključite na vozilo, opremljeno s priključkom. Z uporabo magnetne metle izrazito znižate prisotnost neželenih kovinskih predmetov na letališki progi in s tem povečate varnost letališča. Magnetna metla ima vgrajene zelo močne neodimske magnete.

Prednosti magnetne metle

 • hitro čiščenje površine, omejitev defektov in poškodb
 • prihranek časa, visoka efektivnost dela
 • enostavna manipulacija
 • enostavno čiščenje – ročični mehanizem
 • širina magnetne površine 3000 mm – po želji proizvedemo tudi drugo dolžino
 • izvedba iz nerjavečega jekla
 • visoka odpornost

Čiščenje letališke površine

 

Vsaki stranki ugodimo po svojih najboljših močeh. Proizvajamo po meri po vaših potrebah. Pišite nam za ponudbo magnetne metle

 

Magnetna metla za velike površine širine 9000 mm

Magnetna metla za velike površine širine 9000 mmMagnetna metla je sestavljena iz treh samostojnih vozičkov, ki se povezujejo v eno celoto. Glavni voziček ima oje višinsko nastavljivo na območju 280-480 mm od vozišča, dva priključna vozička pa imata fiksno oje. Najmanjša razdalja od tal vseh vozičkov je 120 mm.  Metla je višinsko nastavljiva na območju 40-120 mm nad voziščem in je opremljena s plastičnimi drsniki (ščitniki) pred tikom z voziščem. Vozički imajo višinsko nastavljiva tekalna kolesa za enostavno priključitev in manipulacijo.

Povezovanje vozičkov v sklop

Magnetna metla za velike površine – vozički poleg sebeGlavni voziček ima iztegljive ročice z dolžino iztega cca 1200 mm. Na koncih ročic so krogle za priključitev stranskih vozičkov. Vse razen ojesa je nastavljivo brez uporabe orodja.

Magnetna metla za velike površine – vozička za saboVozičke je možno povezovati poleg sebe (največja širina 9480 mm) ali pri prevozu ali drugi manipulaciji zase (širina 3680 mm).

Teža celega sklopa je cca 790 kg. Vozički so opremljeni z LED lučmi in opozorilnimi oznakami (nalepke).

Primeri uporabe

 • Letališke steze, vozne steze in ploščadi na letališčih
 • Velika parkirišča
 • Avtomobilske in motociklističnih dirkalnih stez
 • Prostori industrijskih območij
 • Logistični centri

Vsaki stranki ugodimo po svojih najboljših močeh. Proizvajamo po meri po vaših potrebah. Pišite nam za ponudbo magnetne metle

Povezani magnetne metle

Magnetna metla s feritnimi magneti

Magnetne metle s feritnimi magneti

Magnetne metle omogočajo zbiranje kovinske umazanije na tleh (ostružkov, žebljev, brusnega prahu) v delavnicah, tovarniških halah ali na parkiriščih. Zaradi nastavljive višine tekala je možno magnetno metlo uporabiti tudi na nestrjeni površini. Model s kolesci, nameščenimi zadaj, je primeren za čiščenje neposredno pri stroju ali steni.

Magnetna metla z neodimskimi magneti

Magnetne metle z neodimskimi magneti

Magnetne metle omogočajo zbiranje kovinske umazanije na tleh (ostružkov, žebljev, brusnega prahu) v delavnicah, tovarniških halah ali na parkiriščih. Zaradi nastavljive višine tekala je možno magnetno metlo uporabiti tudi na nestrjeni površini. Model z neodimskimi magneti se odlikuje po visoki učinkovitosti čiščenja.

Magnetna metla širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm se najbolj izkažejo pri čiščenju večjih površin. Z uporabo te metle boste prihranili čas, porabljen za čiščenje, in preprečili vrtinčenje prahu med pometanjem. Metla je opremljena s pomožnim stojalom, ki lajša uporabo med čiščenjem.

Magnetna metla za viličarje

Magnetne metle za viličarje

Magnetno metlo za viličarje enostavno namestite na vilice viličarja. Predvidena je predvsem za zbiranje kovinske umazanije na velikih površinah. Metla se dobro uporablja in enostavno čisti.

Magnetna metla za vlečno kljuko avtomobila

Magnetne metle za vlečno kljuko avtomobila

Magnetna metla je predvidena za zbiranje kovinske magnetne umazanije – izrazito znižanje tveganja defektov pnevmatik. Zelo enostavno se priključi na vlečno kljuko avtomobila in kovine se med vožnjo avtomatsko prijemajo.

Magnetna metla za čistilne vozičke

Magnetne metle za čistilne vozičke

Magnetno metlo za čistilne vozičke enostavno namestite na prednji ali zadnji del čistilnega vozička. Predvidena je predvsem za zbiranje kovinske umazanije na velikih površinah. Metla se dobro uporablja in enostavno čisti.